11e bilden: En person du kan berätta allt för.


10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.


a drop in the ocean


Shoppa lite igår när jag var i Vällingby med Emelie. Fick hem detta, nöööjd! Emelie och jag gick i affärer och sen åkte vi hem till henne. Vi prata, satt vid datorn, lyssna på musik, tittade på ¨prome night¨, plugga, åt, och massa annat, det var mysigt! Idag vaknade jag upp hos Emelie, sen stack jag till Jonna, vi gjorde allt möjligt. En bra helg helt enkelt. Nu ska jag titta på Wallander, vi hörs imorgon, PUSSHEEEJ

update, det är en svart kavaj och en vanlig vit t-shirt, för er som inte ser! hihi :))

I´m wierd, so what?


Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa min bok som jag håller på att läsa just nu, en shopaholic i väntans tider. Den boken rekomenderas! Så himla underhållande! puss hej

8e bilden: En person som du saknar.


being fabulous is the best revenge




I love people who can make me laugh, when I don´t even want to smile

Rätt så bra dag i skolan idag. Det bästa var på happy hour (den är en lektion efter alla lektioner, man får stanna kvar och plugga om man vill). För att det blev mycket skratt och pratt, men endå mycket kemi plugg! Härligt! Efter skolan stack jag och Malin in till Södermalm och gick på Södra Latins öppna hus. Inte riktigt min stil av skola..vet inte riktigt...Skolan var väldigt fin och ligger bra till. Men väljer nog en annan skola hellre. Imorgon är det fredag, UNTZ UNTZ, HAHA :D såååå skööönt. Fredagen ska spenderas med kompisar, det ska bli roligt. seeya!

Malin och jag<3

it feels like moments long, long ago

Sitter just nu och tittar på Gossip girl, åhh vad jag gillar den serien. Dagen har sugit förutom när jag och Malin var och tränade. Det blev Dans fuego. Haha! Fyfan va kul :D men annars, usch vilken hemsk dag. Hoppas morgondagen blir lite bättre. heeeeeeejdååå


Nate, från Gp

you can run but you won't come far


Snyyg klänning! Fridaaaaaaaa is the girl.

love is all you need

Tjabba! Idag har det vart en bra dag. Efter skolan stack jag hem till Kajsi, vi gick ut med Tyra och sen efter det åt vi, plugga och sen tittade på Twiligt!!!! ahhhhhhhhh!! den är så bra, haha!! Efter det stack vi på öppet hus på Blackebergs gymnasium, me like! Blackan verkar vara som en bra skola. Den enda som är negativt är att man kommer att känna alla. Alla personer som var på öppethuset kände man igen. Nu ska jag göra i ordning mig och sen krypa ner mig o sängen och läsa en shopaholic i väntans tider. Vi hörs, pusshejjj!



Dance until morninglight


If I could write you a song

Igår kväll var roligt! Började med att jag åkte hem, träffa josefine, köpte mat, blev wok. Efter det drog vi in till stan och träffa lite folk, blev en sen bio. Love and other drugs. Den var såååååå himla braaaa! Det gör ju inget heller att Jake Gyllenhaal är så snygg, haha! Det som var så roligt när vi gick på bio var att, vi kom in i bio salen när det var så mörkt, så vi hittade inte våra platser. Så vi fick sidda i trappan! Hahahah! Men det gick bra endå. Bara lite jobbigt när filmen slutade då alla typ gick på oss, för vi hann inte flytta -.- haha! :D Efter bion åkte vi till Cafe 60, myyyys! Kom hem typ klockan 3, sent..men det var mys att sitta så länge på cafet. Men vi hörs senare nu, pusshej!

hello dear

Var sjuk idag, blääää-.- Ikväll var det också öppethus på kungsholmen, och då missade jag ju det, åhh!! Men aja.. Har precis tittat på filmen Titianic, jag älskar den filmen!!!! Den är sååå bra. Åhhh vad jag älskar Leonardo dicaprio han är så snygg i filmen. haha! Men filmen är så himla brarabrbarbaBRA!! 




östra real

Har precis kommit hem. Var som sagt på öppet hur på Östra real. Har blandade åsikter om skolan, men den är väl bra. Det var fullproppat och jätte varmt inne i skolan, fick jätte ont i huvudet. Så jag pallade inte så mycket. Hängde bara med runt och lät kompisarna sköta snacket. Synd att jag fick ont i huvudet, men aja. Imorgon ska jag till Bromma gymnasium. Tror inte att det är en skola för mig, men det skadar inget att tita förbi. Men nu ska jag börja plugga lite engelska. Har redovisning imorgon. Hörs senare puss hej!


hola

Ska snart gå och lägga mig. Ska bara städa rummet lite, lite, lite och sen ta fram kläder tills imorgon. Imorgon ska jag och några kompisar på öppet hus på Östra Real, det ska bli intressant! Östra real är en skola som jag kan tänka mig gå på. Den verkar vara bra. Så det ska bli roligt att titta förbi där imorgon. Vi hörs senare, puss! Godnatt.


Jag & Kajsa <3

7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.


6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge


SOLSIDAN NUUUUUUU!


nazzjs


Columbine. Enkelt men sjukt snyggt!!

love


me like



Bilder, från här & här

public enemies


Igår såg jag filmen Public Enemies, men johnny depp. Den var bra, rekomenderas! Och depp var lika charmig som alltid.

lööördag

Idag har jag och malin vart i stan. Vi träna på friskis och svettis, köpte kortet idag, woohoo!! Nu körs det igång ingen. Känns skönt. Och roligt nu när Malin ska hänga med mig, lovley. Vi åt lunch, fika ( två stora bakelser, hah), gick på H&M, och sen åkte vi hem. Skulle egentligen träffas ikväll och gå på bio, men det blev inte så, men det får bli en annan gång. Dagen har vart mycket bra!


Sofie Fharman, SNYGGT!

heeeeeeeeeeej

Hej! Länge sen jag blogga. Har hänt mycket sen senast, så har inte haft någon tid att blogga. Men kan berätta snabbt om min vecka. I helgen var jag i Göteborg. Hälsade på min kusin som har flyttat dit från Uppsala, hon pluggar där. Vi shoppa, titta på museum och hundutställning. Det var mysigt. Måndag, var jag i stan och gick runt och tittade i affärer. Tisdag, första skoldan. Efter skolan åkte jag Malin och Josefine hem till mig och titta på O.C och åt massa onyttigheter. Onsdag, skola, sen var det ledarmöte i kykan, efter det var det Q träff, kom hem sent ca 20 över 11. Men det var en mycket rolig dag. Torsdag, skola, gick hem från skolan klockan 5 fast suta halv 2. Kajsa jag och Malin stanna kvar, plugga och pratade ¨skit¨, naaajs. Idag Fredag, skola, sen har jag vart med Malin vi har tittat på våran favorit serie, O.C, pratat dansat, ätit, pratat, tittat, ätit, dansat, haha!! Imorgon ska jag och Malin på ett öppethus, på ett gymnasium. Sen ska vi träna på friskis och svettis och senare mot kvällen träffar vi tjejerna och då blir det bio...MYS!! Det ska bli en rolig helg. Ska försöka prässa in plugg också, för har lite läxor som jag måste göra. Men ska logga nu och gå lägga mig, blir en stor dag imorgon och måste vara pigg. Vi hörs! PUSS

5e bilden: En gammal bild på dig själv.


true


3e bilden: en bild på någon i din familj


Brorsorna, en bild från min konfirmation :))

2a bilden: en bild på dig själv


1a bilden: någon som jag umgås väldigt mycket med


Picture

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

hello my heart


Leopard är ett mönster jag gillar. I helgen inhandlade jag mig en jacka med ett leopard mönster. Vet att det är lite ute nu och lite för tjatigt, men jag gillar det. Jackan är inte i päls som alla på bilden är. Visar bild på den senare. Nu ska jag fixa mig och senare åka ner till stan. Vi hörs senare.

the carrie diaries


Jag älskar serien sex and the city, jag älskar också huvudpersonen i serien nämligen carrie. Nu har det kommit (eller för ganska länge sen) en bok om hennes liv innan hon flyttade till New york. Alla frågor man har när man tittar på serien om hennes förflytna får man säkert veta i den här boken. Så nästa bok köp blir nämligen den här boken. The carries diaries. Längtar tills jag får läsa den!!!!!!!

ett litet tips bara


Sandaler från hennes, vill ha till sommaren. Tror att dem kostade 99;- kr , tror nog att det blir ett köp :))))

bye

Ska åka till uppsala nu, kommer hem på torsdag, kanske åker till göteborg då, vet inte riktigt. Så det blir ingen uppdratering. Men ni får ha det så bra så hörs vi sen, byeeee!!!

sånna här saker är egentligen tråkiga, men just nu har jag tråkigt så, varsegooood....

Jag hittade en sån här meningslös lista som jag var tvungen att fylla i, bara för att det är nytt år!


Har året varit bra?
2010 har varit ett sjukt omvälvande år och har varit väldigt mycket upp och ner. Det har varit toppar där jag har varit så jävla lycklig och dalar som inte alls har varit särskilt trevliga, ett väldigt lärorikt år på alla plan kan man sammanfatta det – det har hänt sjukt mycket!


Höll du några utav dina nyårslöften?
Lite halvt.

Tror du 2011 kommer bli lika bra? Jag hoppas på det och förhoppningsvis blir det lite mindre upp och ner i mitt liv. Jag hoppas alltså att det ska bli ett bättre år.


Har du förlorat någon kompis detta året?
Ja det har jag.

Vad kommer du sakna från 2010? 
Jag vet inte riktigt, inte vad jag vet nu iallafall. 

Nämn en positiv sak från 2010? Träffa massa nytt trevligt folk, nya kompisar!

Vad spenderade du mest
pengar på? Vet inte:o

Finns det någonting du ångrar med 2010?
En hel del men man lär av sina misstag, all skit som händer gör en starkare.


Lärde du dig något nytt under 2010?
Massor, framförallt om mig själv.


Bästa köpet?
Min svarta ¨mc jacka¨ från mq, love it!!


Blev du kär i år?
Nä!


Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
18 december


Dog någon som stod dig nära?
ja

Vilka länder besökte du? Italien, Frankrike, Danmark, Tyskland...

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Många saker

Vad var din största framgång 2010?
Att jag har vart en kämpare :)

Största misstaget?

Finns definitivt saker jag borde ha gjort annorlunda/ångrar men jag tror att allt ont leder till något gott i slutändan.


Har du varit sjuk eller skadat dig?

Sjuk jo, men inte som var farligt

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Har varit gladare än någonsin förut och i perioder ledsnare en någonsin förut, men då får man samtidigt känna att man lever. Men det här året har nog varit ett väldigt sorgset år ändå om jag tänker efter.


Vad önskar du att du gjort mer?

Umgåtts med vissa vänner jag inte hunnit med.


Vad önskar du att du gjort mindre?
Jag vet inte

Hur tillbringade du julen?
Med familjen

Favoritprogram på tv?
Gossip girl, desperateH, Oc (fast på datorn), glee

Bästa boken du läste i år?

Elsas värld

Största musikaliska upptäckten?

jag vet inte, jag gillar massor av olika musikaliska saker

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?

Umgicks med mamma, resturang och bio, myyyyys


trenchcoat för varmare väder


Den är en speciell jacka jag vill ha när det blir lite varmare, och det är en trenchcoat. Den ska vara ganska kort och beige. Undra vart jag kan hitta en. Vet att den finns en hos H&M. Sofie Fharman är hur fin som helst i sin trenchcoat. En suvurän vardagslook och festlook. Exakt så vill jag se ut.

nyårsafton


2 januari 2011

Hej bloggen! länge sen jag blogga, hann inte säga gott nytt år. så säger det nu. GOTT NYTT ÅR!!!! 2010 har har haft sina uppgångar och nedgångar, men jag vill verkligen att 2011 ska bli sååå bra! Berättar om vad jag gjorde på nyår senare, när jag har laddat in bilder och så. Har precis kommit hem nu och ska snart börja titta på O.C. Shieet vad jag älskar det! Absolut min favorit serie just nu!


Favorit karaktären i oc, seth!! sen kommer såklart summer :D haha!

RSS 2.0