i love it


Torsdags amanda


Tröja H&M!

längtar efter sommaren...


Åhh snygga från hm!! Tror nog att jag ska köpa den lila. Gillar de turkosa mot det lila.
tips, tips, tiiips!

Från H&M

allt jag VILL det kan jag


Det halsbandet fick jag från min mamma för nån dag sen. Jag gillar det skarpt. Känns som att meningen ¨allt jag vill kan jag¨ glömmer man bort, känns bra att hänga den runt halsen. Speciellt idag. För att idag behövde jag verkligen dem orden, allt jag vill det kan jag.

snart helg..!!!


Lite nytt, halsband och blus från H&M, me like!!

just the way you are..

Kom precis hem från stan med kajsa! Igår var jag med Kajsa och jossi, mina små söta ob!! haha vi hade as kul! Gjorde allt möjligt. Hände mycket, mycket dåligt men ändå mycket bra! Har massa knaziga bilder från igår som jag ska visa, men gör det senare..när jag hittar kameraladdaren..haha! Nu ska jag ha det roligt, hörs senare!
är det så?


Whip my hair - Willow


Många brukar fråga hur jag fixar mitt hår, för att få det liiite lockigt. Men det enda jag gör är att..När jag har duschat klart lindar jag in håret i en handduk. Sen Efter ett tag tar jag bort handduken, fixar benan. Sen när håret torkar, är det klart! Det är så jag får det lockigt, hihi :)

I have a feeling that tonight's going to be a good night

Igår kväll var jag med Sofia, Kajsa och Fanny. Vi var hemma hos mig och hade en filmkväll. Det var ubermyyyyysiigt :D Fler sånna kvällar!

Bilder från sofias blogg! <3

whiteVirkat är snyggt. Tröjan kommer från H&M och kostar inte mycket, tiiiips.
Pics, här och här

Don´t let the bullshit of today convince you that you aren´t beautiful

Hej! Inge speciellt har hänt eller vill skriva om därför har det vart så dåligt bloggande på sistonde. Ska försöka förbättra mig. Sitter just nu och pluggar om 2världskriget. Intressant faktiskt. Hörs när jag har mer att berätta. tråååkigt inlägg, men what eveeer :D pusshejj


words


stampe is a genius.

-


bjursås


café 60

Idag har jag vart på stan med Cornelia, Sofia och Kajsa. Vi fika mest(cafe60). Det var supermysigt, härliga tejer :D!!kärlek till er! Nu ska jag packa lite, ska nämligen åka skidor imorgon. Det var jätte länge sen, så det ska bli roligt. Vi hörs imorgon kväll när jag kommer hem. kisses!


tråååkigt inlägg

Hej bloggen! Ska snart gå och lägga mig, har precis kollat klart på alla avsnitt av laguna beach, buhuhu...haha!
Idag så var jag i stan med Kajsa. Vi gick i affärer, fika och massa annat, det var kul, hihi :D Imorgon blir det stan med. naaaajs.

the colour of the lips


snygga fääääääääääärger på läpparna!!!!

24e bilden: En bild som gör dig glad.


Söta Emelie :D

23e bilden: Två bilder från i somras.


Två bilder från i sommras, när jag var på konfa läger i Italien. I miss <3

Do not runaway.

Sitter just nu och tittar på Laguna beach och tar det lugnt. sköööönt. Efter det klockan 15.30 ska jag sticka till gymmet. Det blir step och lite vanlig gymmning. Härligt! Vi hörs sen när jag kommer hem. pusshejjjj


pics, emsedge

-


RSS 2.0