nytt


Nya jeans och en tjocktröja från bikbok.

Lite bilder från julafton


blingbling is the sheit


fick lite kläder i julklapp. på bilderna ser man fina detaljer från två tröjor jag fick. me like

29 december

Hej bloggen! Igår träffade jag Emelie inne i stan. Vi gick runt på stan och kika i affärer, mys! Senare på eftermiddagen åkte vi hem till henne. Vi baka, titta på film, spela kort och prata massor. Sovde också över där. När vi vakna idag så tog vi det bara lugnt till klockan 3, då åkte jag till stan och mötte mamma. Senare mot kvällen blev det bio och resturang. Såg filmen the town.


Filmen var as bra!! rekomenderas!!


29 december


Var i stan en snabbis med mamma, kom hem med lite roliga prylar. Bla denna fransväska. Perfket som vardagsväska, alla skolböcker får plats. Estupendo!!

en fin julklapp


En jättefiiiiin julklapp. Väska från sturegallerian, Monroe. Gick loss på 1700;- I think. Önskat mig den här väskan i flera år..eller nja nått år iallafall. Äntligen är den min, lyckliiiiiiiiig!


GOOOOOOOOOOOOOOOOOD JUL ♥


dan före dopparedan

heeeeeej!! idag har det vart en bra dag. Äntligen!! haha näe skoja, men det har vart en bra dag. Har vart i stan, köpt massa julklappar, en till mig också;) fast den köpte pappa, fast vet vad det är ! ihhhhhhhh!!!! visar sen när jag har öppnat den imorgon. Imorgon är det julafton. Tyvär har jag inte några julkänslor. Jag brukar alltid ha det. Men inte iår. Kanske för att julen kommer inte att bli som alla andra. Måste pendla fram och tillbaka mellan pappa och mamma. Den är inte så roligt. Har inte slått in julklapparna än. Det som jag brukar älska, sååå roligt att pynta dem.. haha..men inte iår. Men julkänslan kommer väl imorgon. hoppas det. Vi hörs senare. pusshej.


Snyggt från forever 21


hejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhej

Hej bloggen! Nu ska jag till stan och träffa pappa. Vi ska köpa lite julklappar. haha...lite försent :o men bättre sent än aldrig. Sen ska jag nog träffa jonnabonna :D :D sååå länge sen jag träffa henne..kanske tre veckor..? men ändå :D vet itne riktigt vad vi ska göra..efter det ska jag träffa mamma på stan också och köpa julklappar...jippie :DDDD aja hejdåbloggennnnnnnnnnnnnnnnn!!!


En rolig och fin bild på Malin och jag<3

silver power


Seriöst jag dör! Det är verkligen dem finaste skorna jag har sett. Dom kommer från Nelly och är ett par kopior av ett par andra superdyra skor. Men kopiorna är likafina som orginalet. ME LOVE. Vill verkligen klicka hem ett par sånna här fast guldiga tror jag? Guld är fint i sommar till en bränna. Hmm..jag får nog tänka på saken.

Vad tycker ni är finast dem guldiga eller dem silvriga?

Bild Esmeralda

perfekt till våren


Den här tröjan kommer till lindex vid vår. Den vill jag ha, den ska jag ha. Den ser såååå perfekt ut. För lite kyligare sommar kvällar. åhhhh måste titta på den när den kommer ut i affären. PUSSHEJ

The definition of perfection


SNYGGT!


Julstämingen på topp

Hej bloggen! Idag har jag vart med min kära vän Fanny. Vi åkte först till stan. Vi tänkte gå på julmarknaden i gamla stan, fika, gå i affärer och köpa julklappar. Men istället för det (den var sååå kallt) så åkte vi hem till fanny som bor på lidingö. Vi baka pepparkakor, laga mat, prata och bara hade det mys. Senare mot kvällen tänkte vi gå och hrya film men det slutade med att vi gick på bio. Vi visste inte äns vilken bio vi valde. Vi visste att det var en som började om fem minuter när vi var där och vi bara den tar vi. Men det blev en film med Julia Roberts. Meningen med livet, elr något hete den. Filmen var bra. Lärorikt! Imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Ska nog in till stan och julhandla + städa rummet! Vi hörs senare bloggen, pusshej!


är man galen om man redan har tittat på klänningar till skolbalen?


ME LIKE! ME LOVE, HIHI

FREE


JULLOV. härligaste nyheten på länge. Nu ska det njutas ordentligt. Börjar jullovet med en dag på stan med Fanny imorgon. Det blir julmarknad i gamlastan, fika, mys och julhandla massa julklappar. FETT NAJS!

Thomas Sabo


Åhhh jag vill ha Thomas sabo berlocker. Alla dom här vill jag har. Dom är sååå söta. Hoppas jag får ett Thomas Sabo armband i julklapp som jag önskar mig!! hoppas,hoppas!

White christmas



GILLA GILLA GILLA♥

thoughts

Been dreaming of blue skies new horizon and sides from my eyes,
The discovery of the unknown is something to tell the folks back home.
I want to get away, to feel the sun on my skin,
to feel it really sinking in..

The one thing, I want


Den här väskan från Wera Stockholm är så sjukt snygg. Den blir din för 1199;- kr har jag för mig. Men den ska inte bli din, det ska bli min. Hoppas jag. Snälla, snälla tomten?!!


Välkommen till min nya blogg

Hej! Den här är min andra, nya blogg! Min förra kan du hitta här, om du vill veta mer om mig. Jag har haft min gammla blogg i 33 månader, så jag kände att det var dags att skapa en ny blogg. Så det blev den här, aamaandaasliv.blogg.se. Hoppas att ni kommer att gilla den och att fortsätta klicka in er här. Måste bara säga, jag bloggar för mig. För att jag tycker att det är roligt. Inte för att få läsare och göra er intresserade av mitt liv. Jag bloggar för mig själv, jag skriver om det jag tycker är intressant, och inte vad ni tycker, men kanske tycker vi lika. Det får vi se. hih. PUSSHEJ


RSS 2.0