väskor<3


Pics, Ellen, modette.se/My, angelicascloset.se, weheartit.com,

so u think u can dance


Conscious Collection


Två nya plagg till vår garderoben. Två vita från H&M´s nya (okej, kanske inte så ny längre..) kollektion Conscious. Gillar dem! Dem är väldigt enkla, men det var fint! Lite vårigt sådär! Har fortfarande inte hämtat kamera laddaren hos mamma så ni får bilder från h&m hemsida, hehe...

GLAD PÅSK!!!

Hej bloggen! Ledsen för det tråkiga bloggandet! Men har varken haft tid eller lust nu på påsklovet. Har haft ett jättebra lov. Är hellre ute i det fina vädret och gör något ute än att sitta inne vid datorn. Därför har jag inte skrivit så mycket på de sistonde. Ska visa massor av bilder frpn lovet sen när jag kommer till mamma för att jag har kameraladdaren där. Så håll ut! Vi hörs senare! pusshejjj

Idag fyller också den här härliga tjejen 16 år! Grattis Emelie, hoppas du får en underbar dag i det soliga vädret! hihi, grattisgrattis! <3

I love you

Idag nu den 22 April fyller Josefine år. Min älskade vän. Mitt lilla N, A, O och alla du vet älskade namn vi har gett till dig ;) HAHAHAH! jag älskar dem ;D älskar våran humor! Vill bara säga att du är bäst och jag har så sjukt roligt med dig hela tiden!!!! Grattis på födelsedagen!!! Vi ses imorgon, eller idag!? :o Och då jäääävlar, ska vi ha det roligt :D pusspuss!! älskar dig min älskade lilla josefine!! du är underbar!!! puss, ÄLSKAR DIG!!!

black swan

Idag blev det bion black swan. Rekomenderas! Gillade den filmen. Nu ligger jag i sängen och kollar på hellcats, ska sova snart. För att måste vara pigg tills imorgon. För att du ska jag träffa Emelie,Klara och Fanny vi ska spela in filmen till svenskan. Det ska bli roligt! Men vi hörs imorgon, pusshejj!!


the adjustment bureau

Igår kväll blev det bion the adjustment bureau med Malin. Den filmen var riktigt bra måste jag säga. När filmen var slut började jag klappa lite, haha! Det bara blev så det var inte meningen...så det var lite pinsamt..haha! Nu skiner solen, fast jag har vart inne nu en liten stund och skrivit på min so fördjupning. Skönt om den blir klar nu början av lovet så man bara kan njuta sen.


weheartit

Loooov!!!

Hej bloggen! Idag har jag bara vart ut i solen, och njutit av vädret. Var i tyresö och tittade på när min kusin Josefine spelade fotboll. Dem spela mot Örebro och dem vann med 2-1. Jossan gjorde ett mål =) Nu ska jag åka in mot stan och träffa Malin! Så vi hörs senare, puss!!

piiiiink


Jacka- Mq, Sjal- Spanien, Blus- H&M, Jeans- BikBok, Glajjor- RayBan(och jag vet att jag har lappen kvar på glasögonen, men jag ska dit och justera dem, så lappen behöver vara kvar,,eller nåt) Väska- Mullberry(2hand), Skor- Converse

Nagellack, depend


Jag gillar det :)))

Just nu håller jag på att skriva på mitt arbete om DNA m.m. Ärligt talat är det intressant, så det är inte så svårt. Men ska sluta med det nu och titta igenom alla regler inom Engelska gramatiken. Har nämligen ett Eng np imorgon. Den ska nog gå bra. Engelska är ett av mina favorit ämnen. Jag kanske inte är världsbäst på engelska, men huvudsakligen att man gillar det. Wish me good luck!!!

kläääääder



pics, modette.se och ellen claesson

Så här vill jag gå klädd imorgon, dock med lite mer färg!

we heart it



weheartit.com

dagens vill ha


Tröja- Bikbok
Fjädrar- Bikbok
Converse
Solglasögon- Ray Ban
Jeans- Bikbok
Nagellack- Konad
Väska- Mullberry
Väder- Sol!!!

you don´t haf to be my superman, just my man

Blev ingen skola idag. Men just nu sitter jag med datorn i knät framför O.C. Men ska börja med min fördjupning nu. Det handlar om genetik och sådant. Riktigt intressant faktiskt! Så det ska inte bli så jobbigt att skriva arbetet. Men ska börja nu, tänkte bara skriva hej! Hej! Hörs senare, pusshejj

-


me today


love


new in

¨
Solglasögonen! Visar senare ikväll vilka det blev! Titta in igen, puss

One less lonley girl

Hej bloggen! Kom precis hem från Jonna. Vi har haft en film eftermiddag/kväll. Mys. Vi såg två galna filmer, haha! Igår på bion blev det filmen Ritualen. Det var rätt så sjuk. Den var väldigt läskig. Det var inte som att folk blev mördade, inte sånt läskigt. Utan den hanlade om Gud och om djävulen. Filmen kändes så verkligen men endå inte, vet inte vad jag tror på. Nu ska jag bara ta det lugnt, sen gå och sova...Hörs imorgon!

only you can give me that feeling

Kom precis hem från en dag på stan. Tittade en snabbis på solglasögon också, och har äntligen bestämmt mig för vilka det blir. Får dem på Måndag...Men nu ska jag duscha och fixa mig, för att senare blir det resturang och bio.

converse in my heart


Nya converse. Ett par blåa och rosa, som ni ser! Jag gillar dem. Köpte korta denna gång, har bara haft höga förrut. Men det känns bra! På dem två sista bilderna ser ni mina gamla svarta converse. HAHA! Fyfan va smutsiga. Men det är inte så konstigt har använt dom nästan hela vintern. Plus att jag använde dem i Taize, där det var lerigt över allt. Är redo att lämna dem och välkomna ett par nya, wohooo!! Fast kommer nog att använde dem ibland ;) Okej nu blev det lite för mycket sko snack, detta är ingen sko blogg. Sååå... vi hörs senare, när jag har något intressant att skriva om. PUSSHEJ!

denim


Lite nya grejer. Ett par svarta jeans och ett par blåa. Jag har redan ett par likadana blåa..men dem är så bra, så köpte ett par till. haha gay! alla tror säkert att jag har likadana byxor all the time..men har flera av samma..haha..intressant va??

Byxor från Bikbok!

hard work

Kom precis hem från gymmet. Gymma med Malin och Jossi! Det var både jobbigt och roligt! Efter träningen stack jag in till stan fick hem två par jeans och lite andra små saker. Kan visa sen..

Bilder från i Lördags med Malin, hahaha! tjockis och killgalna, eller vad? ;) nej men det var en mysig kväll! (::

boots are made for walking


Nya hunter stövlar. Valde färgen svart. Tänkte att dem passade till allt, tråkigt kanske, men jag gillar dem skarpt. Invigde dem idag till svarta jenas, blåblommig blus och min rosa longschamp till.

blue summer


h&m


love it


never say never

Såg filmen justin bieber never say never idag med josefine och isabelle, och den var sjuuuuuukt bra!! så himla sjuk, galet, extremt bra!! älskar den filmen! nej jag älskar justin!!  kan inte sluta tänka på honom...hahhaha!! just nu sitter jag och tittar på one tree hill men malin. Ny favorit serie! Myyyyyys!


a girl doesn´t nedd anyone who does´nt need her

Nu har precis Emelie gått. Hon sov här igår, det var super roligt! Vi gjorde lite allt möjligt men bla tittade vi på twilight, gahhhh den är så bra! haha!
Men nu ska jag fixa mig, sen åker jag till stan och ska träffa josefine och hennes kompis. Vi sta titta på Justin Bieber, never say never. Fyfan vad jag är taggad! haha! Efter filmen sover Malin här! Det ska också bli roligt!  Går dagen var så hilma rolig, känns som den här dagen också kommer att bli det! underbart! 
need it!

Två bilder som jag älskar! Bilderna är tagna från sofias blogg. Hoppas det var okej!

Ha en underbar helg nu sösta läsare! :)


RSS 2.0