who´s gonna save the world?


Lite bilder från nån dag sen!!

malinmalinmalinmalinmalinmalinmalinmalin

haha! Sitter här hemma och väntar på att malin ska komma hit, woopwoop!!

Lita aldrig på någon för mycket, för den du litar på litar även på någon annan


bridemaids

Hej bloggen! Hänt mycket sedan jag bloggade sist. Kan ju också skriva att jag har börjat skolan. Det blev Östra reals gymnasium med linjen Naturvetenskap. Klassen var jätte bra. Den blir bättre och bättre för varje dag. Gick på bio med malin igår, det blev bridemaids, och den var super bra!! Man skrattade hela tiden. Precis vad man behöver! :)

Nä nu måste jag ta mig upp från sängen. Skriver mera sen!!!! pusshejj


-

I går träffade jag min underbara vän Fanny. Vi gick runt i hela stockholm (kändes det som, haha!). Vi började i Gamla stan, satt oss på ett fik, satt där i några timmar och pratade, senare gick vi mot strandvägen mot djurgårdsbron och senare längre bort. Vi tänkte gå på ett museum eller junibacken, hahah! men det blev inte så hade för lite tid på oss. För att senare på kvällen för födelsemiddag för mig och min brorsa med pappas släkt. Trevligt! Sen på kvällen var det planerat att ha filmkväll hos dd eller the voice, men det blev inget av det för mig. Stanna hemma och hade det trevligt med lite släkt! Imorgon är det skola så måååste lägga mig nu, pusshejjjj!!

Vill haaaaa!!!!! från gina!


my best friend

Idag flyttade en av mina närmsta vänner upp till norrland. Min bästa vän!! Jag vet inte hur jag ska klara mig utan dig? Du är så underbat hjärtat! Men jag önskar dig all lycka till. Och hoppas att det går super bra uppe i Norrland. Du är bäst du kommer att klara allt. Åh jag kommer sakna dig och din underbara humor! Älskar dig!!! <3 Nu måste jag varna att det kommer sjukt mycket bilder på bla mig och josefine...haha!

<3


sephora


Här kommer en till födelsedagspresent. Lite små saker från affären Sephora. Gillar allt väldigt mycket. Rekomenderar alla, alla funkade jätte bra. Me likeyy!!


city


Dagens planer är att åka till stan med Malin. Vi ska spendera några timmar där! :) pusshejj

Saknar min kusin som skulle fylla 31 år idag. Tänker ofta på dig Caroline och önskar att du vore här

Randigt


Här får ni bilder på vad jag hade på mig för några dagar sen.
Tröja- Zara
Jeans- Topshop
Jacka- Mq
Sjal- H&m
Armband- Thomas sabo
Klocka- Frankrike
++ Rosa converse och Ray ban!

Very sexy summer by Victoria´s Secret


En present som jag fick när jag fyllde år. Body mist från New york. Åhhh gillar den jätte mycket! Luktar galet gott!!!!

Blue eyes never lie

Nu sticker jag in till stan för att träffa Josefine! Adios bitches.

jag gråter bara i regnet - newkid

Skulle egentligen sovit över med Kajsa och Josefine idag, men blev tyvär inte så! Synd!! Men det blir på fredag istället. Snart börjar skolan, åhhhhh nervöööös, haha! men det blir nog super!

Nytt halsband från H&M, födelsedagspresent! As snyygt!

du var anledningen till att jag kunde gå vidare


Livet på sjön

Idag blev det Brunch på en stor båt. Som åkte till waxholm ungefär sen tillbaka till stan igen. Det var en mycket god buffe och roligt sällskap, en bra förmiddag!! Sen efter brunchen så åkte vi till hovet och såg Djurgården, och dem vann woooho!! Kussens fästman spelar i djurgården så fick gratisbiljetter, yeah! Nu blir det ett avsnitt sex and the city. Imorgon ska jag träffa kompisar, puusshejj!!

Follow me


Föööörsta riiiinng om en veeeeeecka!! Tagga!!!


Blev Östra real för mig och linje Natur. Det ska bli så roligt att börja en ny skola. Taggad!

love you

I förrgår var det ju verkligen en regn dag. Då bestämde jag och Dorothy att vi ville gå på bio. Vi såg bad teacher. Den var rolig. Det var verkligen en mys dag. Roligt att träffa Dorothy igen!! Så länge sen sist! Just nu sitter jag framför datorn och tittar på olika systemkameror. Ska snart köpa min första allra egna systemkamera. Tror nog att det blir en Canon eos 600d eller en Canon eos 550 D,  Vet någon något om dem? Är dem bra? Var i en Foto butik idag inne istan och frågade lite. Det ända som var skillnad mellan dessa två var att canon eos 600D har en skärm som man kan 'vika ut'. Så jag kan lika gärna välja Canon eos 550D och tjäna några tusenlappar på det, och satsa på ett bra objektiv istället. Aja än kan jag inte köpa kameran får vänta tills min lön kommer nästa vecka, men snaaaaart<3


Just idag är jag stark, just idag mår jag bra...

Helgen har vart roligt! Började i fredags med att åka ut till skärgården till några kompisar till mamma och Janne. Dom bodde verkligen jätte fint. Det var tre meter till vattnet från huset. Två egna stränder, helt underbart! Lördagen började med frukostbuffe, men massor av goda frukter, mums! Senare åkte vi tillbaka in till stan igen. Mötte Kristoffer och vi gick på handledarkurs, i tre och en halv timme, seeeegt! Men skönt att ha gjort det, snart får jag börja övningsköra, yeah! Senare mot kvällen åkte jag med några kompisar till en avskedningsfest för min barndomskompis Anna. Det var roligt! Träffade båda nya ansikten och gammla. Söndagen spenderades med Malin och benochjerry, och senare blev det en liten tripp till Ikea. Kort sammanfattning av helgen. En bra helg.

Bilder från Fredagen när Tilda och jag badade i jaccuzzin, haha!

The sad part is that I don´t even care anymore


Klänning- Monki
Örhängen- H&m
Väska- LV
Glasögon- Ray ban
Skor- Rosa converse

Liiite gammalt but I like it :)

A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world.


I love piiiiiiink


Födelsedags kläderna, såklart hade jag på mig en rosa klänning.
Klänning - H&M
Örhängen - BikBok
Armband - Snö of sweden och Thomas Sabo

Födelsedan!!


Haha glad tjej som öppnar present från Victoria secrets, haha!
Blev firad av släkten igår på min födelsedag. Det var roligt. Fick fina presenter också, kan visa senare. Bjöd på mat från Frankrike, gott! Min födelsedag var otroligt bra, glad tjeeej!

RSS 2.0