Black denim


Kate moss snygg i svarta jeans...

Halloj! Idag har vart en ganska rolig dag. Det var vals idag på idrotten, och det var ganska roligt. Hade matte nationella munligt idag som gick dåligt, fan! Men fick reda på att jag behåller mitt mvg i matte så är glad ändå. Efter skolan stack jag ner till stan. Köpte ett par svarta vanliga jeans. Gud vad jag har letat efter dem perfekta. Hittade dem idag. 600 kr från Topshop. Glaaad tjeeej!! Undra hur länge dem håller? haah nä men alla mina jeans går sönder, usch! Nu blir det softination, adiiiios!

I want to forgive, and forget

Hej! Kom precis hem från gymmet. Gymma med Josefine. Hon sov också hos mig igår. det var as kul. Ohfan! Haha! Idag har vi tränat och tittat runt på balklänning till Josefine. Hon hittade en skitsnygg, men köpte dock inte. Kanske senare? Själv letade jag skor till balen men hittade inga. Aja får leta vidare. Nästa vecka är det bara två skoldagar(för att jag är ledig på onsdagen också...), såååååå himla skönt!

Snygga armband från H&M som jag vill ha.

Dreamy days and sparkling nights true obsessions brought to life


En ny t-shirt som jag inskaffade mig för ett tag sen. Jag gillar den! Från Gina.
Pics- Google

sadness is a blessing


tre fina saker från Zara. vill ha!

everything I wish for

Idag efter skolan åkte jag hem till mig med Josefine och Aschi! Det var super roligt. Dem stack för en timme sen. Just nu gör jag ingenting. Det var länge sen jag gjorde absolut ingenting. Skönt. Nu ska jag fortsätta med det. Haha! puss!

We don’t waste no precious time

Hej bloggen! Kom precis hem till mamma, från bromma. Går kvällen var jätte rolig. Vi var några stycken som var och grillade vid badbergen. Roligt, träffade lite nytt folk där också, som var trevligt. Kom hem ganska sent. Och sen kom brorsan och hans kompis hem klockan 6 imorse, och väckte mig. Så hade bara sovit i två timmar. haha segt..Sedan somande vi om och sov i några timmar. Så idag har vart en slapp dag. Inte gjort någonting, och det har vart hur skönt som helst! Älskar sådana dagar. Nu ska jag titta på ett desperate HW avsnitt. Hörs senare!

hello

sticker till bromma nu, för grillning med dem bästa. Ha en bra lördaskväll. Pusshejj!


Bara ben idag


H&m, mq, monroes och belles shoes

Silver


Nya nagellack. Favoriteten är det silvriga. 3 för 50 kr, från depend, woho!

-

Bara fyra arbeten kvar den här terminen. Fick goda nyheter idag inom ett ämne i skolan idag. Har fått ett sommarjobb. Har trevliga planer för helgen. Det går bra nu.

In my life it´s only one light, and thats you


Vad jag vill ha just nu, rosa jeans shorts, en blå/turkos kuvertväska, långtblondlockigthår, svarta kilklackar, en nya parfym helst chanel CHANCE!

en bild säger mer än tusen ord


Kom precis hem från hem(?) haha! Men har vart hos pappa nu är jag hos mamma. haha. Iallafall har vart där med Josefine, hon sov över hos mig. Vi såg på eric saade igår kväll. Fyfan vad han är bra, och snygg! Synd att han inte vann. Men att komma trea är ju sjukt bra ändå. Nu ska jag plugga sen blir det nog Sverige-Finland. Ha det gött! pusshejj

There is a light that never goes out

Har haft en ganska slapp vecka. För att mer än halva vega är i Polen. Så det har vart slappt, najjjjsss!! Just nu sitter jag och pluggar. Sedan ska jag fixa mig och åka till Bromma. Ikväll blir det Erurovision songcontest. Måste ju se Eric Saade! haha. Heja!! Förresten har jag fått reda på att jag har fått ett sommarjobb. NAJS!! Det är ett jobb på en förskola, nära där jag bor med mamma. Det ska bli spännande. Dock så vet jag inte om jag ska säga ja. Men jag tror det. För att det är ju bara bra. Bra för framtiden också, om man har efarenheter. Nu ska jag skriva lite mer om Kylskåpets historia. Spännande va?! aa fast ne. Hörs senare puss!!

-

bad update. Jag vet! Men det har varit så mycket på senaste tiden. Inte minst läxor. Phuu snart är det slut med det och snart är det sommarlov. Längtaaar så!

I like you


Follow my dreams, wherever they take me

Hej bloggen! Nu sticker jag iväg till teatern. Sen kommer jag hem sent ikväll. Har uppspel snart därför har vi ett långt pass idag. Ska bli roligt!!
 


jag vet inget om dig, men du vet allt om mig

Hej bloggen! Igår kväll var jag med malin. Vi hade en Oth myskväll. Så roligt. Malin sminkade mig också jätte fint. När vi vakna idag fortsatte vi med Oth sen stack vi till gymmet. Gymmade i en och en halv timme. Körde både styrketräning och Kträning. Skönt! Nu ska jag börja plugga sen åka till bromma senare mot kvällen. Hörs senare! pusshejjj

I feel the softness in the air


Måste bara visa dem här snygga bilderna på min kompis Olivia. Så sjukt coolt. Håller ni inte med mig?

xoxo

proom

Bal klänningen är köpt nu!! Känns jättebra! Trodde verkligen inte att det skulle bli en sådan klänning som jag köpte. Men jag gillar den starkt. Kanske visar senare.


Colour


Åhh jag vill ha en sån här väska! Hur coolt? jo sååhääääääär coolt! haha! Vet att det finns kopior inne hos Cubus, men dem äkta är såå mycket finare. Men kika in på cubus om ni vill, tiiiips!

pics, unknown.

hope for the best, but prepare for the worst

Hej Bloggen! Kom hem för en timme sen kanske. Har vart med Jonna lite nu på kvällen efter teatern. Vi gick från Brommaplan till Fridhemsplan. Riktigt skönt! Så himla mysig pratstund, pratade om allt mellan himmel och jord. Skönt.
Nu ska jag plugga lite, sen gå och lägga mig, hörs imorgon!!


VILL HA!!


Zara, Victoria secrets, topshop, veromoda, bikbok..

kick ass

Tidigare idag var jag med Malin och Josefine! Dom sov hos mig igår. Det var jätte roligt med dem! På morgonen tittade vi på kick ass! Måste säga att jag gillade den filmen, haha!
 

I don´t like you I love you


Klänning-gina, jacka-MQ, Halsband- Efva attling, Ring- H&M.

pearls


Kofta, Gina tricot, Gillar pärlorna! Tror att den blir fin till sommaren över fina tunna sommarklännigar, och till en massa annat också såklart!

lilla lady


Linne, H&M
Kofta, Gina
Linne, Zara
Jeans, Bikbok
+Converse och Rayban

born this way


Lite bilder från dem senaste två veckorna!
Ledsen for the bad update! Det ska bli bättre!

RSS 2.0